Vores Aktiviteter

Social Vicevært

Den Boligsociale Vicevært kan hjælpe dig med mange forskellige ting - alt fra at forstå breve til at finde fællesskaber


Du kan læse mere om de sociale viceværter her

Kulturagenter

Kulturagenterne er for dig, der vil lave aktiviteter for andre i boligområdet. Kulturagenterne mødes hvert 14. dag og planlægger forskellige aktiviteter.


Du kan læse mere om Kulturagenterne her

Plantekasser

Lige ved siden af Rådhuset råder vi over nogle flotte plantekasser, som beboere får lov at dyrke afgrøder i. Der er først til mølle og koster 50kr. pr sæson.

Du kan læse mere om Plantekasserne her

Fremskudt børne- og familieindsats

Formålet med den fremskudte børne- og familieindsats er at give forældre mulighed for råd og vejledning i forhold til deres børn.


Du kan læse mere om den fremskudte børne- og familieindsats her

Lommepenge - Fritidsjob

Vi har et stærkt samarbejde med Varde Kommunes Erhvervsguide. Erhversguiden kan hjælpe unge under 18 med at få et fritiddsjob.


Du kan læse mere om Lommepenge - Fritidsjob her

Café i Trivselshuset

Hver mandag fra klokken 10-14 er der café i Trivselshuset, hvor du kan komme ned og hygge med din nabo over en kop kaffe eller tage en snak med én fra Det Boligsociale Team.


Du kan læse mere om Café i Trivselshuset her

Mandeklub

Hver torsdag aften i ulige uger kan mænd fra 18 år og op mødes i Trivselshuset og hygge med hinanden over en kop kaffe/te eller spil

Du kan læse mere om Mandeklubben her

Velkomstambassadører

Som Velkomstambassadør byder du nye beboere i området velkommen. Du hilser dem velkommen og giver samtidig en indkøbspose fra enten Rema1000 eller Fakta i velkomsgave.

Du kan læse mere om Velkomstambassadørerne her

Lektiecafé

I Lektiecaféen kan du få eller dit barn for hjælp til lektierne hver onsdag mellem 15.00-17.00. Alle kan komme fra 1. klasse og opefter.


Du kan læse mere om Lektiecaféen her

Fælles i Fællesskabet (FIF)

Går du i 4.-6. klasse så burde du være med i FIF. FIF er en klub, hvor unge mødes i et positivt fællesskab og samtidig gør en forskel for andre. FIF mødes hver tirsdag 15.30-17.30.


Du kan læse mere om FIF her

Støv på hjernen

Kom og vær' en del af fællesskabet i en god sags tjeneste! Her strikkes der handsker, huer mm. til hjemløse. Du kan også få hjælp til at lære at strikke! Hver mandag fra 19-21.

Du kan læse mere om Støv på hjernen her

Fremskudt ungeindsats

Formålet med den fremskudte ungeindsats er at unge mellem 18-29 år kan få råd og vejledning af en rådgiver i boligområdet uden at have en aftale.

 

Du kan læse mere om den fremskudte ungeindsats her

Netværksskabende aktiviteter

Har du en idé til en aktivitet, der kan samle flere, så hjælper Det Boligsociale Team gerne med at få din idé til virkelighed.

 

Du kan læse mere om Netværksskabende aktiviteter her

Onsdagsklubben for seniorer

Hver onsdag i ulige uger kan du i Trivselshuset være med i onsdagsklubben for seniorer, hvor der fra gang til gang sker forskellige ting, som foredrag, fortællinger mm..


Du kan læse mere om Onsdagsklubben for seniorer her

Kreative Eftermiddage

Hver torsdag eftermiddag er der mulighed for at hækle, strikke, sy og male i Trivselshuset. Så er du kreativ, eller kunne du bruge lidt hjælp, så bør du bestemt kigge forbi.

Du kan læse mere om Kreative Eftermiddage her

Kaffeklub i Lerpøtparken

Et fællesskab i Lerpøtparkens Hobbykælder, hvor man mødes hver mandag i lige uger mellem klokken 16.30-17.30. Det hele foregår i Lerpøtparken 8a, kælderen

Du kan læse mere om Kaffeklubben i Lerpøtparken her

Lære/Værestedet

I Lære/Værestedet kan du fra 7. klasse komme og få hjælp til lektier eller have et sted at være. Lære/værestedet har åbent hver tirsdag  18-21. 

Læs mere om Lære/Værestedet her

Fritidsguide

Alle børn og unge skal have mulighed for at gå til en fritidsaktivitet. Den Boligsociale medarbejder hjælper med at vejlede og søge fritidspas til den unge.


Du kan læse mere om Fritidsguide her

Hobbykælderen

Hobbykælderen er et træværksted, hvor du kan udfolde din kreative side. Man kan både komme som familie eller som enkeltperson i kælderen. 


Du kan læse mere om Hobbykælderen her

Fremskudt beskæftigelsesindsats - kontanthjælp og integration

Formålet er at Jobcentret møder borgerne i deres nærmiljø og skaber tilbud for den enkelte borger. 


Du kan læse mere om den fremskudte beskæftigelsesindsats her

Mod på Matematik

Har du svært ved matematik? Så er Mod på Matematik måske noget for

dig.

 

Du kan læse mere om Mod på Matematik her

Kvindecafé

En café, hvor alle kvinder over 18 år må komme og hygge med kaffe, snak og masser af grin. En børnefri café, hvor du kan være dig selv. Det sker hver onsdag i Trivselshuset.


Du kan læse mere om Kvindecaféen her

Senior Fællesspisning

Cirka 4 gange om året arrangerer nogle frivillige seniorer fællesspisning i Trivselshuset. Er du 50 eller derover, så er du inviteret til en hyggelig dag!

Du kan læse mere om Senior Fællesspisning her