Den Boligsociale Helhedsplan


Her kan du få dig et lille indblik i helhedsplanen over Isbjerg Parken og Lerpøtparken samt læse lidt om personalet.

Hvem er vi?

Hanna Esmarch Lund

Projektleder

20 13 55 35

hanna@bkvarde.dk

Jeg hedder Hanna og har været ansat i Det Boligsociale Team siden april 2019.

Jeg er uddannet socialrådgiver i 2008 fra Den Sociale Højskole i København. Fra jeg var ung har jeg lavet frivilligt socialt arbejde og har altid kunnet lide at arbejde med mennesker. Som socialrådgiver har jeg arbejdet med mennesker med sindslidelser, børn med handicap og deres familier, kontanthjælpsmodtagere og i de seneste år med Integration, hvor jeg også har arbejdet som fagkoordinator i nogen år. 


Jeg er som projektleder med til at lede projektet, men er også med i flere af aktiviteterne ,der hvor der er behov, f.eks. i Lære/værestedet.

Jeg hedder Kristina og har været ansat i Det Boligsociale Team siden august 2019.

Jeg er uddannet socialrådgiver i 2014 fra UC Syd i Esbjerg. Efter jeg blev færdiguddannet, arbejdede jeg 5 år som familiekonsulent for flygtningefamilier, inden jeg kom til boligområdet.

 

Dit barn vil muligvis kende mig fra de forskellige aktiviteter som Fælles i Fællesskabet (FIF), Mad, Motion & Mestring, Lære/værestedet og/eller Familieklassen på Frelloskolen. Udover de aktiviteter så er jeg også social vicevært, hvor børn, unge og voksne kan få en snak med mig om stort og småt, vi kan også gå en tur sammen eller du kan få praktisk hjælp til fx digital post, boligstøtte eller lignende.

Kristina Bach

Social vicevært

51 82 30 31

kristina@bkvarde.dk

Mike Bibak

Social vicevært

40 24 69 23

mike@bkvarde.dk

Jeg hedder Mike og har været ansat i Det Boligsociale Team siden marts 2021. Jeg har en kandidatuddannelse i Kultur og Formidling fra Syddansk Universitet og i mit arbejdsliv har jeg altid arbejdet med mennesker.


Jeg kan hjælpe dig eller dit barn med fritidspas, så du kan begynde på en fritidsaktivitet. Det kan være alt fra fodbold til gymnastik. Derudover hjælper jeg også til i Lektiecaféen og Lære/værestedet, ligesom jeg også står for Mandeklubben. Som Social vicevært kan jeg hjælpe med alt hvad du sidder med, og hvis ikke jeg kan hjælpe, så finder jeg ud af, hvem der kan hjælpe!

Mit navn er Tatjana, og jeg er pr. 1 maj, 2023 ansat i Det Boligsociale Team.

Jeg er oprindelig uddannet bibliotekar, og er så heldig at være ansat som projektmedarbejder i byudviklingsplanen.

 

Jeg elsker at være sammen med mennesker af alle slags, og vil rigtig gerne være med til at inkludere og samskabe omkring fællesskaber og aktiviteter i kvarteret. Noget jeg har erfaring med fagligt, men især som frivillig med socialt arbejde både herhjemme og i udlandet, hvor jeg har boet en del år (17 år).

 

Hos mig kan du altid få en snak om kvarterudviklingsplanen - både de små og store ting, Jeg vil være med til at skabe initiativer til at skabe nabofællesskaber sammen med beboerarbejdsgruppen. Vi ses derude.

Tatjana Johnsson

Projektmedarbejder

40 30 91 23

tatjana@bkvarde.dk

Isbjerg Parken

Isbjerg Parken består af 232 lejemål med alt fra 1-4 rumslejligheder - heraf 196 etagelejligheder og 38 rækkehuse.

Afdelingen har cirka 495 beboere.


Isbjerg Parken boliger starter fra Egernvej 17 og opefter, Hjortestien 15 og opefter samt Isbjerg Møllevej 18-26.

Alle disse boligere hører til boligforeningen AAB Varde. Du kan læse mere om AAB Varde her


AAB Varde

Skansen 8

6800 Varde

Telefon: 75 22 11 12

post@aabvarde.dk

CVR: 14278818


Telefontider:

Alle hverdage fra kl. 8:00 til 12:00


Helhedsplanen gældende for 2022-2025


I November 2021 blev den nye helhedsplan for Isbjerg Parken og Lerpøtparken godkendt med støtte fra Landsbyggefonden, Varde k0mmune samt boligorganisationerne Varde Bolig Administration og AAB Varde.


En helhedsplan kører fire år ad gangen og plan for en helhedsorienteret indsats i et boligområde. Formålet er at forbedre det boligsociale miljø.


Denne helhedsplan vil beskæftige sig med fire overordnede indsatsområder:  Beskæftigelse - kriminalitetsforebyggelse - uddannelse og livschancer - sammenhængskraft og medborgerskab. Der er en masse aktiviteter inden for hver af disse indsatsområder som du kan læse mere om her.


Du kan også læse hele helhedsplanen ved at klikke her


Eller læse pixi-udgaven ved at klikke her

Lerpøtparken

Lerpøtparken består af 162 lejemål med alt fra 1-4 rumslejligheder, hvoraf de alle er etagelejligheder. Der bor cirka 255 beboere i Lerpøtparken.


Lerpøtparken hører til boligforeningen Varde Bolig Administration. Du kan læse mere om Varde Bolig Administration her


Varde Bolig Administration
Ortenvej 53
6800 Varde

Tlf. 76 95 12 10
post@vardebolig.dk

CVR nr. 30 14 44 30


Telefontider:

Mandag - onsdag fra 10.00 - 12.00
Torsdag fra 10.00 - 12.00 & 14.00 - 17.00
Fredag fra 10.00 - 12.00